değerli yorumunuz için teşekkürler amacım yinede kulakta bi seda kalsın maksadım ufakta olsa ne olur ne olmaz deyip tecrübe edinmeli insan.. Bi örneğinide sizden duyduk. sAygılar..
Yazdırılabilir Görünüm
dikkatli olun gezmekten başka da bir şey söylemeyin, ne olursa olsun inkar edin tabi üzerinizde malzeme yoksa. gezmek suç değil. Tabi birde terör olayları var heryerde.
Arkadaşlar Devir Eski Devir Degil Sizi Mahkemeden AraMA KARARI OLMADAN ARAYAMAZ.... ŞİKAYET EDERSEN CUHURİYET SAVCILIĞINA O PERSONELİ ÖTTÜRÜRLER...
Kabaca üst araması yapabilirler ve bir şey varsada o da yeter.Dikkatli ve akıllı olmak lazım.
elde kazm a k ürekle kelebek avlıyom diyenede kimse inanmaz :))
üstadın yorumuna aynen katılıyorum. öyle yere yatırmalar, izinsiz araba aramalar bilmem ne! öyle kolay değil bu işler, jandarma orada kesinlikle usul hatası yapmış. cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunsaydınız oradaki uzman çavuşun canını kötü yakardınız. teröristmisin sen kardeşim; bu nasıl muamele? sadece vatanımın dağını taşını merak eden bir vatandaşım.
Ben işim gereği bir çok yere gidiyorum, Doğa yürüyüşlerini düzenlemeden önce, rotaya keşif turları yapıyoruz. Hiç kimse ile karşılaşmadım. Lakin karşılaşsak da doğa dostu olduğumuza her ev kapısını açıp misafir ediyor. Haa kaçak kazı olayına hiç girilmemeli bence, dağda araştırma amaçlı dolaşırsanız da yanınızda bir ibare olmasın, iş stresinden uzaklaşmak için yürüyüşe çıktık diyebilirsiniz.
Bence birde şunu deneyelim. Espiri olarak algılayabilirmiyiz :) "Ben Jitem (Jandarma İstihbarattanım.) Gizli kimlikle görevdeyim diyelim. Nede olsa devlette, Jandarmada Jitemin olduğunu ama olmadığını söylediler. Dava sonuçlanana kadar 100 yıl geçer. Kurtarırız :)
Jandarma dağda gezen adamıdamı alırmış bide sit alanı olmayan bir yer..
işimiz zor riskli bir hobi :)