altında çakıl olan taş duruyor yaklaşık ağırlığı 2 ton öyle git al diyenler eşkiyanın basit para koymadığını bilsin uçurum kenarında ayrıca tılsımlı yer
Kurtbaba kardeşim, ben çok belge okudum halada okuyorum, benim iddiam ve tezim şu, yani seninle aramızdaki düşünce farkı şu, ben bu eşkiyaların bilindik yerlerin isimlerini alıp hiç alakası olmayan bir yerde benzerlerini ve kopyalarını yaptıklarıdır, benim bölgem böyle bir yer. Siz gerçek yerlerde ararken ben gerçekle hiç alakası olmayan bir yerlerde arıyorum oysa siz namlı yerlerde yani bilindik yerlerde, herkesin bildiği yerlerde arıyorsunuz. Mesela benim bölgemde hiç namlı yer yok yani bal kaya diye bir yer yok, halkalı kaya diye bir yer yok, sarı göl diye bir yer yok, oysa sizler gerçek yerlerde arıyorsunuz ve bu yüzden bulsanız dahi son nokta boş çıkıyor. Ben arkadaşların hayal gördüğünü iddia etmedim sadece arkadaşların yanlış yerlerde oyalandıklarını söyledim. Ben yine iddia ediyorum hepsini ben buldum, hepsi benim bölgemde benden başka bir Allah'ın kulu da yerleri bilmiyor. Bu yüzden hiç acele etmeye niyetim yok, zaten ne demişler acele işe şeytan karışır, bizimde şeytanla işimiz olmaz...
Belgelerde geçen şuraya taş çaktık taş diktik diyorlar ya, işte bu kaya onlardan biri foto uçurum altından çekme, üstten fotosunda muska şekli var bulursam onuda geçerin ipsiz gezilmeyecek bir noktada yaklaşık ağırlığı 2 ton alt taraf kayalarla desteklenmiş üstündeki işaretlerden anlaşılacağı üzere 3 harflilerle koruma altında
![]()
burada papa haçı var . yani buranın bir çobanı var malları bekliyor. bir rahip tarafından buraya çoban bırakılmış sevgiler![]()
kaya üzerinde 2 çarpı ve 1 kalın 1 ince çizgi var bunun anlamı karışık para ve koruma altında yer yani altından delikli taş çıkacak yakılması lazım yoksa parayı alamazsın alsanda huzur bulamazsın
benim dediğim yer uçurum kenarı kimse uğramadı oraya bir ara yakınlarına gelenler oldu jandarma aldı onları daha da gelen olduğunu sanmıyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)