kombat usta bu rep ve tecrübe puanu tam olarak neyi ifade ediyor
saygılar
bu dediklerini arazide uygulamaya çalışıcam usta. tevfik ustanında kısa süre içersinde siteye kattığı rengin farkındayız. devamını dilerim.
light_celal, rep ve tecrübe puanı kişinin profilinde görünür. bu puanları yüksek olan arkadaşların siteyle ilgili , yaptığı yorumların sevildiği anlaşılır. üyenin yazdığı yorumu yada konusunu olumlu yada olumsuz değerlendirebiliriz.
aslında kafaya takılcak önemli bir uygulama değildir. sitede kişinin tecrübe yada rep puanından çok ismine bakılır. sitedeki duruşuna, saygınlığına- dürüstlüğüne bakılır.
KESİNLİKLE KAÇAK KAZIDAN UZAK DURALIM. YASALARA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.
-)Hayırlı Akşamlar Sayın Mortal Kombat Ustam Ben bu güzel sitede bulunmuş olan sizler ile üye kardeşlerime çok güzel görsel amaçlı resimler sunacağımda havanın soğuk gitmesinden dolayı evden kaçamıyorum:(( şimdi Kaçtığım zamanda beni eve sokmıyacaklar buseferde soğukdan donup bu genc yaşımda öleceğimhehehavalar sıcak olsa artık sokaktada yatsam olur :((
İnşallah Sayın Ustam en Kısa Zamanda Beni Göreceksiniz Saygılar.-)
Lütfen izinsiz Kazı Yapmıyalım Yapanları Uyaralım.
usta cok güzel yakalamısın tşk ederim
light_celal, rep ve tecrübe puanı kişinin profilinde görünür. bu puanları yüksek olan arkadaşların siteyle ilgili , yaptığı yorumların sevildiği anlaşılır. üyenin yazdığı yorumu yada konusunu olumlu yada olumsuz değerlendirebiliriz.
aslında kafaya takılcak önemli bir uygulama değildir. sitede kişinin tecrübe yada rep puanından çok ismine bakılır. sitedeki duruşuna, saygınlığına- dürüstlüğüne bakılır.[/quote]
muhakkak öyle eyvallah-)
KorqaqLıqta Ar İLerLemeqte Şeref Var
-) Hayırlı Akşamlar Sayın Enes Ustam Bu yılan Sembollerin Kabartma,ile Oyuk olması,birde Baktığı İstikamet,Tabii her yılan sembolleri aynı değildir Pulları,Ağzın Açık olup olmadığı,duruşu,sarılma şekli,dilin durumu,yılanın O veya U yapması Önemlidir değilmi Paylaşım İçinde Teşekkür ederim Saygılarımla.
-)
Doğrudur Tevfik abi , yıLan konusu o kadar teferruatLı ve geniştir , yıLanın yapısı ve arazide aşağıLardamı yüksektemi herşey önemLi , hiç birşey tek tarafLı değiLdir bu biLinmeLi önce.
ßir yerde kayadan yapma 150 kiLo civarında oLmaLı tahminen bir yıLan kafası görmüştüm , orjinaL yerinden devirerek kaydırmışLar , ama haLa sağLam duruyor.
KorqaqLıqta Ar İLerLemeqte Şeref Var
-)Hayırlı Geceler Sayın Enes Ustam Bende Fethiye'de bir yayla köyüne gitmişdim arkadaşımla birlikte oranın sahibide dedelerinden kalma arazisinde dolaşırken ilk gördüğüm sizinde söylediğiniz büyüklükte'ki bir kayada yılan oyma yılan sembolü vardı ben hemen bu yılan işaretidir. bunun boyu ne 49 cm gelir nede 51 cm gelir bunun tam boy ölçüsü 50 cm gelir dediğimde ben nereden bileyim adamın usta olupta cebinde metresinin olacağını:((:(( hadi bakalım dedi ve ölç tüğünde tam 50 cm gelmezmihehe Eee bunun malı nerde diye beni sıkıştırmazlarmı bende oradan Başım Gözüm Sağken kurtulmak için bende 5 m ileride dedimhehe inanırmısınız adam bizi bir daha oraya sokmadı kendi bakınmış Yazıkk heheama nafile Saygılar.
-)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)