Başta Site sahibimiz olmak üzere,Yönetici ve Admin kardeşlerimin ve Tüm üye kardeşlerimin Mübarek Kadir Gecesini kutlar,İnşallah dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olmasını dilerim.
Başta Site sahibimiz olmak üzere,Yönetici ve Admin kardeşlerimin ve Tüm üye kardeşlerimin Mübarek Kadir Gecesini kutlar,İnşallah dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olmasını dilerim.
AMİN. tüm insanlık için , tüm İSLAM alemi için hayırlara vesile olur İNŞAALLAH.
GARBIN AFAKINI SARMIŞSA ÇELİK ZIRHLI DUVAR.
BENİM İMAN DOLU GÖGSÜM GİBİ SERHADDİM VAR.
ULUSUN, KORKMA! NASIL BÖYLE BİR İMANI BOĞAR,
'MEDENİYET!' DEDİGİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR?
Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu gecede düşen damlaların sizi ve ailenizi sırılsıklam etmesi dileğiyle.. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede duaları mızın kabul olması dileğiyle.. KADİR GECEMİZ mübarek olsun inşallah
♥Biz sevdiklerimize; GÜL vermesini de biliriz, GÖNÜL vermesini de..Yeter ki; "Kıymet" bilsinler..
"İZİNSİZ KAZI YAPMAK YASAKTIR"
Amin.sizin ve nezninizde tüm islam aleminin en protokolsüzünden inşallah.
Aldanma hızırın yamalı hırkasına ; bakar kalırsın arkasından boşluğa..
Bizlere karşılıksız ,özveriyle hizmet verenleri zikretmem sizin için protokol olsada benim için kendilerine ve emeklerine duyduğum saygı ve takdirdir.Hayırlı geceler dilerim.
Almadan vermek Allaha mahsus.Sizinle ya da site ile bir sorunum yok tabir ve dilek bana aittir sadece yazmış olmam hatalıdır.
Aldanma hızırın yamalı hırkasına ; bakar kalırsın arkasından boşluğa..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)