Estagfirullah kusur demeyelim.ozur dileyecek birseyde yok.Uslubumde sizi kiracak birsey olduysa ben ozur dileeim.ama hani gercekleri yazmak da boynumuzun borcu diye biraz dokunmus olabilirim.
Estagfirullah kusur demeyelim.ozur dileyecek birseyde yok.Uslubumde sizi kiracak birsey olduysa ben ozur dileeim.ama hani gercekleri yazmak da boynumuzun borcu diye biraz dokunmus olabilirim.
Tanrı hepinizi en iyi kardeşini ödüllendirir
Agzina saglik 100 de 100 katiliyorum sana
Hz.İsa (a.s) çarmıha gerilmemiştir bu tamamen yanlış bir bilgi ve Kuran-i Kerim söylediğin bu olaya ters düşüyor Hz.Mehdi ise Resul değildir Resul kendisine kitap verilen Peygamberdir 😊 isterseniz bu yanlışları silip tekrar yazın
Konuyu okurken alıntı olduğunu söylediniz yazıyı paylaşımında belirtirseniz daha iyi olur çünkü bir kaç sorum olacaktı ustam
Bu okunacak surelerin sayıları nerden geliyor
3 ihlas 1 fatiha suresini biliriz eskiden beri öyle gelmiş ama bundaki hikmet nedir vardir elbet bir hikmeti diye 3 ihlas 1 fatiha okuruz belki o da yanlış
Gel gelelim ki 789 sayının 2200 sayının neden 7 sayısı neden 41 sayısı neden 33 sayısi neden ve neden bazı surelere gore bu sayılar farklılıklar gösteriyor
Sayılarda bir gizem vardır ama bunu bana açıklayabilcek biri var mı safsata gibi geliyor bana
Yerin Altını Üstüne Getiren Adam
Haksızlık yapmayın .Haksızlığada boyun eğmeyin hz Muhammed (s.a.s)
Kime Nazar Ona Azar (şeyh taktuk emre)
@amero bilgilendirdigin icin tesekkurler ustam sayilarin degeri varmis demek ama biraz daha detayli anlatabilirmisiniz neden bu sayilar ve ebcedi biraz arastirdim arapca harflerin degerleri var demek ona gore hesaplaniyor ustam
Yerin Altını Üstüne Getiren Adam
Haksızlık yapmayın .Haksızlığada boyun eğmeyin hz Muhammed (s.a.s)
Kime Nazar Ona Azar (şeyh taktuk emre)
[QUOTE=amero;600807]3 ihlasla bir fatiha ile kuranı kerimi hatmetmiş olursun
789 sayısı bence yanlış 786 olması lazım bu copy paste olayından kaynaklanıyor
öteki sayılarda 786 sayısını baz alarak söylüyorum o sure nin veya esmanın ebced degeridir bazende sure adının ebced degeridir[/QUOTE
@amero ustam ve emeği geçen herkesin eline sağlık,
Hatta Latin harflerinin bile ve işaretlerin sayısal değerleri vardır, İSO standartları ile belirlenmiş ve uluslararası kullanımları eşdeğerdir; örnek: A=10, B=11, C=12 şeklinde devam eder ki en basit hali budur, logaritmik sistemler ile kullanımlarïda vardır yani, 2lik,3 lük .... 60 lık sistemlere kadar vardır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)