ana kayada kartal kartalın sağ tarafında dikili kaya siyaha boyanmış rengi katranla kartalın solunda aşağıya doğru delik üstündeki kayada 20-30 açıklıkta kaya daha üstünde çok eski kale kartalın sağ kanadı kare gibi
![]()
ana kayada kartal kartalın sağ tarafında dikili kaya siyaha boyanmış rengi katranla kartalın solunda aşağıya doğru delik üstündeki kayada 20-30 açıklıkta kaya daha üstünde çok eski kale kartalın sağ kanadı kare gibi
![]()
siyah boyalı taşın yanı,etrafı boşluk tespiti,
yada sırtını dön karşısında kayalık varsa araştırılmalı
üstad fotoğrafa göre sol kanadın altında aşağıya doğru delik var anladığım kadarıyla kapak olan yerden giriş var diyorsun sağdaki dikili siyah kayanın altında emanet var mıdır ? Fotoğrafta gözükmemekle ana kayanın üst kısmında 20-30 cm aralıklı bir horasan yapılmış bu şu demek herhalde üstte pınar olmalı üstü eski zamanlarda Bizans zamanı kaleymiş 100 mt kadar ilerisinde dere ve sahte değirmen var
Kurt kapalı taş altında , kurtun üstünde tavuk duvarda anaç biri üstünde diğerleri arkasında yavruları var, çifte öküzler değirmenin olduğu yerde bu mevkii öküzlerin arkası diğer hayvanları henüz görmedim 3 domuz var mesela 1 ana 2 yavru üstünde
NoBody Can Stop Me.!!!!!
karpuz gibi ikiye ayrılmış kaya ise kasıt burda, sol tarafında v işareti var sol tarafında kapalı mağara duruyor tavuğun gagası ucunda mağara
sol üstünden kasıt güneydoğu ise evet orda manastır var kayadan 21 adım yukarısında büyük bir kaya var v şeklinde yeri var yağmurdan korunmak için ideal, altı oyulmuş taşa 7 adım derken yön nedir üstad ***birde mal nerde emanetleri söylemiyorsun** çeşmededen 21 adımda siyah taş demişsin olmalı şu an o aklımda yok bakmalıyım beyaz taşın 7 adım kadar gerisinde topal ayı var ama şu an fotosu net yok ayıya inen yer omuza gelir karşısında ayağı çerçeve içinde
Doğru karpuz gibi kayanın bir tarafı yüksek fotoğrafı çekildi üstad gördüklerim balık var yarık kayanın üstünde ve tavuğun gagasının önünde yılan, karpuz kayanın üstünde 7-8 adım ileride sarmaşıklı kaya kama ve tek para gözüme çarpmadı , tek para mağarayı kapatan sıvada olmalı o solda buranın üstü manastır kale kuzeybatıda kaldı, yazmadım ama üstad sen buranın neresi olduğunu anlamış olmalısın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)