@Navaron senide yoruyom kusura bakma ustam Yerin orjinal hali bozulmus evet ozaman dedigin gibidir, birsey daha eklemek istiyorum selale dedigimiz yerin sol tarafinda kayalar mevcut (bunlar dere de degil) konu basinda belirtmedim ama biz herhalde gec kaldik, bundan bi kac sene once konuyu acsaydim o kayanin icindeki malzemeyi biz alabilirdik, (kirmizi ok) yeri taze ve belli,.. o kayaligin resmini cekmedim belki birsey daha farkederiz,. Isaret dedigin nasil bisey onu acabilirsen yardimci olmak isterim, selale yapmadan derede bi kayada isaret gordum bilindik bi isaret degildi, seneler once resmini cekmistim simdi resmi yok, isaret degilmi karar verememistim birturlu onu demiyorsan yilan isaretini mi diyorsun burda, baska da gozlemimde bisey yoktur ha sen demeden ben diyim dere de giderken zemin alti kaya mezari gibi yer var mahsen gibi sag tarafinda derenin, derede ilerde kayalar var su kanyon yapmis,.. baslangic isareti o koca oyma kaya sari ile cizdigim noktanin beri taraflarinda dere hizasinda bolca (guzel) oyma ve kuyular var, gormek isterseniz atabilirim ustalar, verdigim bilgiler dogrultusunda aradigin yoksa ozaman yeni resimler gerekecek, kesin resimlerim,.. dere bitisi ise tum dere/yollarin birlestigi yere cikiyor, yerlesim yeri,. mezar magaralari,..
![]()