aslan kafasından çevreyi görecek şekilde 4 bir tarafı fotola tümülüs olabilecek bir yapı göreceğimizi düşünüyorum bu durumda çalışma yapmak anlamsız olur ama görsellerle yetiniriz oda birşeydir
aslan kafasından çevreyi görecek şekilde 4 bir tarafı fotola tümülüs olabilecek bir yapı göreceğimizi düşünüyorum bu durumda çalışma yapmak anlamsız olur ama görsellerle yetiniriz oda birşeydir
@Yücetepe28 @LAZURAYY @prien @aslan81 @dedgool @OMEGA @deli_ormanli77 @Hititli ustalarim ve adını yazmadiklarim dediğim ziyaret bu attığım fotolarda
slm derviş usta şimdi taşın ortasındaki oyma bu son attığın resimdeki yığmayi veriyor yığmadan az aşağı ve sol tarafa inersen mezarıda bulursun sağlı sollu mezar var yığmanınsağındaki kuru dereyi takip edersen sağ taraftaki mezarıda bulursun
[IMG]Buhttp://www.defineyolu.com/imup/uploads/2018/06/IMG_20180625_030156.jpg[/IMG] derviş usta uzay gôrüntüsünü bu yüzden istemiştim senden çünkü o taş maketti taş bu dağın maketi oymalar ve dere burda olduğunu doğruluyor mezarın, diyer mezarda tam çıkmamış resimde sağ tarafta kalıyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)