S.aleykum değerli arkadaşlar ve site yöneticilerimiz yıgma bi mezarda ilk 70 cm den sonra kilitli taş bloklar geldiyse devamında alt katmanlardan ne çıkabilir... şimdiden teşekkürler.
S.aleykum değerli arkadaşlar ve site yöneticilerimiz yıgma bi mezarda ilk 70 cm den sonra kilitli taş bloklar geldiyse devamında alt katmanlardan ne çıkabilir... şimdiden teşekkürler.
Ustat bir ay kadar oluyor benim evime 5 dk uzakliktaki ben olmadan patlatma dememe ragmen ustunden kepce gecirdi 3 adet mezar cikmis cikmadi biisy desede insallah cikmistir allah gule gule yemek nasip etsin bisiy ciktiysa cikan taslar tabi yapi yapmak icin kullanildida neden bukadar ortalik yerdeki yigmaya kimse ses cikarmadi tarladaki taslarin birikintisi sandiklari icin aynen solediklernin ayni taslar falan var kup parcaciklari bir suru bir kac yilan parcasi ) sadece bir tanemi yigma diil ama en buyuguydu belki sadece taslari almakla yetinmemeliydi mezar cikaca kesinde icinde ne cikacak o muamma bak atayim yigmanin fotosunu atacam diil ama yuzde 99 aynisydi netten alacam.
Bunun aynisi uzunluk 20 veya 30 metre ustten yukseklik yok hemen hemen ayni duzlukle alttan 2 veya 3 mtre yukseklikteyi 2 kamyon tas cikmis gordum belki daha fazla bizim buranin doneminj yasanmislini az cok bilgi sahibiyiz onun icin ne cakr cikmaz veya orada neler var biliyiruz cevresi.vs.
neticeten taş yığmalar iyidir çıkıyor ,taşlar ev yapımında temel vb kullanılır,bahçe çevirir ,kuyu yapılır vs iyidir yani
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)