Ustalarım ermeni ahırının dış tarafında 3 adet tırnak büyüklüğünde oyma içeriye girince 3 adet hayvan yemliği vardı. İçerisi çok karanlık fotoğraf çekemedim. Sizce bir işaret mi yoksa normal mi ?
Ustalarım ermeni ahırının dış tarafında 3 adet tırnak büyüklüğünde oyma içeriye girince 3 adet hayvan yemliği vardı. İçerisi çok karanlık fotoğraf çekemedim. Sizce bir işaret mi yoksa normal mi ?
NoBody Can Stop Me.!!!!!
Ustam bizimkiler kullandığı için baya çivi vardı her yerde. Sadece kapıdan girince direk karşıda yani gırının arka tarafındaki duvarın üstündeki tahtada bi tane eski çivi vardı yerden yüksekliği zeminin dolgusundan ötürü tahminen 1.5 metre civarı diye düşünüyorum. Şöyle anlatayım ustam 3 yemliğin olduğu odanın bi duvarının köşesi diğer odadaki fırının arka duvarı oluyor.
Bir kroki cizerek uzerinde tam yerlerini belirterek anlatirsaniz, ustalardan daha kesin ve net cevap alirsiniz. Cakili civilerin yonu,ne tarafa baktigi, duzmu yoksa yamuk olarakmi durdugunuda belirtiniz. Cunku hepsinin baska anlamlari vardir. Saygilar..
Eğer yemlikler eski ise bir ihtimal yemliklerin altı...
♥Biz sevdiklerimize; GÜL vermesini de biliriz, GÖNÜL vermesini de..Yeter ki; "Kıymet" bilsinler..
"İZİNSİZ KAZI YAPMAK YASAKTIR"
Yemlikler tadilat gorduyse gecmis olsun. Giden gitmistir. Ama daha oncede dedigim gibi, kroki cizip fotoda eklerseniz ustalar size baska yerleride soyleyecektir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)