Elimde mevcut resim bu yakın zamanda daha yeni resimler göndereceğim ama boşa gitmek istemiyorum bu resimde dikkat etmemiz gereken hususlar var mıdır nedir düşüncelerinizi yazarmısınız
![]()
Elimde mevcut resim bu yakın zamanda daha yeni resimler göndereceğim ama boşa gitmek istemiyorum bu resimde dikkat etmemiz gereken hususlar var mıdır nedir düşüncelerinizi yazarmısınız
![]()
kayayı konpile görecek gibi karşısına gec saat on oniki ve iki yönünde resim cek sonra yaklasıp
numaraların oldugu yeri resimle net olsun gerekirse zumlada cek ve enson sırtınıtaşa dogru dönn sagat on oniki ve iki yönünde resim ce bakalım
x.jpg
Bana doğal gibi geldi.
Ailenizin ve kendi huzurunuz için kaçak kazı yapmayınız yapanlarıda uyarınız,,,,
NoBody Can Stop Me.!!!!!
Uzun bir aradan sonra fırsat bulup gitmek nasip oldu öncelikle bu bölgeye verilen isimler çok ilginç önceden kervan geçidi olduğu söyleniyor
Beyoturağı-beydurağı gibi alan da normal kaya bulmak zor kayaların büyük bölümü basbaya mermer sadece bu kayalık mermer değil bunun dışında bahsetmiş olduğunuz karakavak, atacağım resimlerde göreceksiniz işaret gibi ve alanda araştırma yaparken bir kaç kara kavak daha gördüm bu karakavakları takip ettiğinde hep bir geçite yada sel sularından birikim yapan küçük su havuzlarına denk geliyoruz. ne yazık ki şarjım bittiğinden bu bahsettiğim havuzların fotoğraflamasını yapamadım. Ayrıca karakavak ve etrafında boşluk tespiti yaptım ancak boşluk alamadım ve kayalarda numaralı bölümlerede aynı boşluk tespitini yaptım kaya içerisine su girdiğinden bazı bölgelerde boşluk aldım ama sonuç hüsran
öncelikle benden istenilen fotoğrafları atıyorum
Bu 1 numaralı ve 2 numaralı istenilen bölge
bu 3 numaralı bölüm
bu 4 numaralı bölüm
Bu atacağım fotoğraflar ise bu kayanın karşı tepesinden kayalığın çekimi
bu atacaklarım ise kayalık üzerinde durup çektiğim fotoğraflar
kuzey
doğu
batı
Bunlarda mevcut kayalıkta bulunan dikkatimi çeken ibareler
![]()
fotoların orjinali düz ama bazıları yamuk çıkmış anlayamadım üzgünüm
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)