Selam @
kurtbaba ,,, Hamile kadın bu güne kadar benim.alanimdan başka hic bir yerde görülmedi ve de hamile kadın çocuğun elinden tutmuş diye bir resmide ,eskiya kayıdıda yok.Hamile kadınTOP korudadır, Top koru ardıç ağacıdır , Bu ardiclar eskiya tarafından Özel.olarak sadece işaret amaclı dikilmiştir, Ve top.koruda 7 adet Tas yıgma tümülüs vardir bunlar hazir bulunan tümülüsler ,Bunlarda eskiya isciligi yok ,yani hazır buldular, buralari bir bir bilirim Asıl gercek belge ve bilgi CALKAYA28 dedir ondaki bilgiler cok kiymetli , Bir misal daha vereyim,, Sazli GÖL ün oldugu yer de toprak deve tüyü rengi , Aslinda goldegil az birsu çıkar ve bu dereden anlatacak çok şeyvar ama SAZLI gölün Etrafinda sadece ve sadece AHLAT agaclari vardir ve bu agaclari eskiya dikdi ve yetiyetişdirdi,
,Bir baska ana işaret Türbe tepede Hilal dir. Anlatmak isdedigim,, bu işaretlerin herbirisinde bir ozellik var, Ama tam olarak anlatmamışlar ,bazilari Turkce bilmeyenlere tercume ettirilmiş ,Bazıları Şişirmiş , Bazılarda kasitli olarak eksik bilgi vermiş.Ben sunu derim ,,Bir arkadas gurubu oluşturun Gelsinler bana ben onlarla gezip bu isaretleri tek tek gösteriyim,Öyle biri birinden kopuk isaret degiller hep.bir birini takip eder ,Gelecek arkadaslar bu gördükleriyle bir olayı bitirler. bunlari goren ben son kişiyim bircoklari tahrip edildi,,,,