Değerli ustalarım ve arkadaşlarım. Gladitör alan tarama kullanan oldu mu. Kullanan olduysa artıları ve eksileri nerlerdir. Hangi serisini tercih etmeliyim. Yardımlarınızı ve yorumlarını bekliyorum
Değerli ustalarım ve arkadaşlarım. Gladitör alan tarama kullanan oldu mu. Kullanan olduysa artıları ve eksileri nerlerdir. Hangi serisini tercih etmeliyim. Yardımlarınızı ve yorumlarını bekliyorum
Benim bir arkadaşımda vardı GTR-9 onunla bulduklarına ilk zamanlar inanmamıştım ama yerinde gördüm. 10 kg dere yatağında bakır para buldu. Sonra gitti 35 bine lorenz , 13 bine minelab aldı, akabinde 65 bine GPR aldı ama GTR ile bulduklarını bulamadığı için hepsini sattı, en son kendine GTR-10 almıştı.
9'u bana verdi ancak ben pek çubuk alan taramaya inanmam, isteyen bir arkadaşa hediye ettim. Çubuk alan tarama işi bana pek güven vermedi şimdiye kadar
Her Arayan Bulamaz Ama Bulanlar Hep Arayanlardır!!!
Ne aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz. Kaçak kazı yapmak suçtur.
Her Arayan Bulamaz Ama Bulanlar Hep Arayanlardır!!!
ebene selam söyle @OxyGeN_34 sana torna fireze al demiyorum iki wireless anten alırsın pim yerlerinden cıkarıp princ teli keser iki tane 100%40 gümüş tel koyarsın tutma yerini de alüminyum kestirisin iki rulman tornacıya gidip rulmanı alüminyuma caktıracan rulmanın içine pim bu kadar
Ne aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz. Kaçak kazı yapmak suçtur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)