@aslan81 selam usdadım,, mesela bu kuş![]()
Burasıda kusun oldugu yerden saga yukarı dogru olan kısım, Farkındaysanız gorüntu komple bir bilmece halinde ,,Buradaki.bir tek ,onunda saginda 4 adette ayrı.murc izlerin var ,,, Yani bende nasil.bir isaret ler ararsaniz var gibi ,Ama hiç bir işlem.yapmadım çunki.emin degilim ..
![]()
Selam,, Bu görüntünün tamamı sanki bir özel yapı gibi ,Ve sağ tarafdaki murc izlerinin oldugu alana bakarsak orası dik dik sıralanarak dizilmis dik duran lahit veya mezar görüntüsü gibi , ve tamamen yapı gibi bir yer,,
bunun çevre resmi varmı! resimde sağ tarafı mıcır dolu maşallah bu mıcırlar iyiye işaret ustam çevre resimleri önemli,
çatlak ahlatlı taş büyüklüğü anlayamadım yanında bir obje olsaydı iyi olurdu,
-daa önce bu kuşa yorumum olmuştu müjde olabilir diye,ama kırmak dökmek olmamış yapanlar lanetliyorum ,müjdeye bahane kuşda gitmiş ustam
@aslan81 selam usdadım,,Bu nişin hemen 2metre kadar önü esgi yol ,Çevresinin resimleri var ama internet çok zayıf ondan dolayı yüklenemiyor , ben ilerde internet düzgün olursa yüklerim, burası gafif dere ,Aşağıya dogru derinleşen bir dere ,Buradan dere aşağıda inince sol tepede HAMİLE kadın var ,Ve onunda karşı tarafında asğıda magra var ,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)