Ustalar bu nedir isaretmi bilgi alabilirmiyim8??
![]()
Ustalar bu nedir isaretmi bilgi alabilirmiyim8??
![]()
her şeyi kasaya kunbaraya benzetiyonuz bunun neyi eksik
kasa kunbara demiyorumda akılda kalcana emekte kalsın gidersen cekiç murc manila tarzı birşey devamını anladın
cubuk işini hızlandır burayında üç beş resmini cekiver mezar var gibi
![]()
Karşı sındaki üzeri karlı taşı temizleyip onuda çek bence sanki kurbağaya benzetir gibi oldum taşını diğer taraflardan da çekersen iyi olur
Ne aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz. Kaçak kazı yapmak suçtur.
Kaya tamamen birleştirme/yapıştırma yani işçilikli kaya, kasanın bu kadar bariz,büyük ve ortalıkta olacağına ihtimal vermiyorum ancak kasa varsa o kayanın tabanına doğru zemin toprağa çok yakın bir noktasında hatta zamanla toprak alt seviyesinde kalmış olabilir, kayanın etrafı en az 20/25 cm toprak temizlenip kontrol edilebilir. Buna benzer bir hayvan figürü kayanın toprakla bitiştiği yerde açılmış bir kasa görmüş ve fotosunu da çekmiştim, ancak an itibari ile yüklemem mümkün değil(yurtdışında bulunmamdan)... @poseidon2023 ustanın işaretlediği sağda/aşağıda kalan düzlük dikkat çekici, kaya üzerindeki X ile işaretlediği yere sırtını verip karşısını 3/5/7/9 adımlarda herhangi bir emare varmı bakılabilir, dedekte edilebilr.... Kayanın tamamı dedekte edilebilir, etrafta boşluk bakılabilir... @OxyGeN_34 ustanın da dediği gibi kurbağa veya Yılan kafasını andırıyor olabilir ama bunun için Net ve Keskin bir açıdan yanı tam karşı burun istikametinden resim çekmelisiniz. Nasibiniz bol olsun.
burası neresi yokmu bilgi dağdamı köydemi nerde burası ,benimde gördüğüm taşta horasan kullanılmış yuvarlak taşın etrafındada vardı döküldümü olabilir,taşın üstündede oynama var feylezofun dediğince sırtı ve üstü horasanla yapıştırılmış gibi ,ben oturan bir adama benzettim yandan olmayadabilir ama Gulon bize anlatsın burayı ,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)