Bir bakarsanız sevini
rim
Bir bakarsanız sevini
rim
Selamunaleyküm Öncelikle Hoş Geldiniz traxe__01 kardeşim size İyi forumlar dilerim bende sayın kayıp kepenek Ustama katılıyorum bencede doğal gözüküyor.kolay gelsin.saygılar.
Lütfen izinsiz Kazı Yapmıyalım Yapanları Uyaralım.
burayı pikseli yüksek iyi bir makineyle 3-4 açıdan fotola görelim burası sanki 40 haramilerin kapısı gibi açıl susam açıl desen açılacak, yer hakkında bilgide topla hangi medeniyet yada eşkiya yaşamış bölgede bu tepenin bir ismi varmı? burada tarihte bir olay gerçekleştiyse romalılar yüksek statülü kişiler için böyle traşlamalar yapar buradan eski yol geçiyorsa bilelim, haydi bakalım ver bilgiyi al bilgiyi kly gelsin-
->buna benzer birde örnek atayım olurmu olur!Çorum’un Laçin ilçesi Kırkdilim Köyü sınırları içerisinde yer alan Kapılıkaya Anıtsal Kaya Mezarı
![]()
Yorumlar için teşekkürler isim olarak veya yaşanmışlık varmı bilmiyorum fotoğraflara bakıyordum tesadüf gördüm hususi gidip bilerek çekmedim orası yaylalık olarak biliyorum yakınlarında köyler var sadece
Bence boş değil! Tekrar giderek burayı detaylı inceleyin ve fakat değişik açılardan resimleyin o zaman daha iyi yorumlar gelecektir, doğal olduğunu sanmıyorum.
Tekrar çekme şansım zor gibi uzak bir yer ama etrafı da dağlık ormanlık yine göründüğü gibi birde dere var yazın bilmiyorum su oluyormu hepsi bu kadar
giriş için çok büyük görünüyor olabilir ama, giriş değildir demek için yetersiz bir fotoğraf eklenmiş. yakın ve net çekim ile birşeyler söylenebilir.
aşağıdaki örnek ile benzerliği var. (fotoğraf bana aittir)
![]()
“Din hurafeleri yok etmezse, hurafeler dini yok eder.”
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)